Auditiedag

Ben jij op zoek naar een nieuwe zanguitdaging? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn vocal group Fusion uit Sittard. Een enthousiaste, gedreven groep van zo’n 14 zangers en zangeressen. Onder leiding van dirigente Esther Zaad, geen onbekende in de muziekwereld, presenteren wij populaire muziek op onze eigen wijze. Weinig tot geen instrumentale begeleiding en minimaal vierstemmig. Klein met een groots geluid, dát is Fusion. Klein in aantal, groots in geluid, repertoire én presentatie.

Projectbasis

Interesse om het zingen in een groep weer op te pakken? Dan komen we graag met jou in contact. Op zaterdag 13 januari organiseren wij een auditiedag voor mannen (tot 55 jaar) en vrouwen (tot 45 jaar) die op zoek zijn naar een nieuwe zanguitdaging. Een uitdaging op projectbasis, waarbij we gemiddeld een keer per maand op dinsdag samen repeteren en zo toewerken naar een concert óf als vast onderdeel van onze groep met wie we wekelijks op dinsdag repeteren in Limbricht.

Aanmelden

Meld je nu aan voor onze auditiedag waar je kennis kunt maken met onze dirigente Esther Zaad en jij je stem kunt laten horen! Wij kijken er naar uit je te mogen ontmoeten en te horen waar jij naar op zoek bent.

De auditiedag vindt plaats op 13 januari van 10:30-13:00 uur in het Gemeenschapshuis in Limbricht, onze repetitieplek. Aanmelden kan eenvoudig via deze link of stuur een email naar koorfusion@hotmail.com. Je ontvangt van ons een bevestiging van je inschrijving en het tijdstip waarop we graag kennis met je maken! De auditie zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen.